De juiste woorden

De juiste woorden vinden voor elke doelgroep, daar ga en sta ik voor. Een zakelijke boodschap verpak ik vakkundig in een vlot leesbare tekst. Een interview teken ik pakkend en toegankelijk op voor de lezers van elk (personeels)blad of ander (online) communicatiemiddel. Wervende vacatureteksten, geen probleem! Met krachtig copywriten overtuig ik elk publiek.

Van zorg tot industrie

En zoveel meer, want schrijven, herschrijven, redigeren en corrigeren... Dat doe ik voor klanten in verschillende sectoren, van de gezondheidszorg tot aan de industrie, maar ook voor (kleine) zelfstandig ondernemers en onderwijsinstanties.

Online media

Een goede website ziet er gelikt uit, zit technisch goed in elkaar én heeft unieke inhoud. Een concurrerende website scoort hoog in de zoekresultaten. Wat daarvoor nodig is? Een originele websitetekst in combinatie met gericht schrijven voor SEO (Search Engine Optimalisation)!

Teksten voor sociale media zijn een vak apart. Deze tekstpareltjes zijn kort, prikkelend en zetten de lezer aan tot actie. Dat kan aankoop zijn. Ook andere doelen, zoals zorgen voor meer (merk)bekendheid en werving, zijn denkbaar.

Nieuwsgierig naar mijn werk? Volg mij op LinkedIn of neem contact op voor een persoonlijk gesprek. Klanten in diverse sectoren schakelen Artext in voor verschillende opdrachten.